top of page

Rendezvényszabályzat

Fontos Információk:

 

1. A programváltozás jogát fenntartjuk.

2. A rendezvényt mindenki csak saját felelősségére látogathatja.

3. A belépőn és az eseményben feltüntetett időpontok tájékoztató jellegűek, a koncertek és programok kezdési időpontja és időtartama a meghirdetetthez képest változhat.

4. Jogunkban áll a különböző programokra egymástól eltérő összegű belépőt értékesíteni, valamint bizonyos helyszíneket zárva tartani, zártkörű rendezvény esetén korlátozni a belépés lehetőségét.

5. A belépő, amennyiben a teljes programra szól, nyitástól kapuzárásig biztosítja a bent tartózkodást.

6. A belépőjegy megvásárlása kizárólag egyszeri belépésre jogosít fel.

7. Kizárólag azokért a belépőkért tudunk felelősséget vállalni, amelyek hivatalos jegyértékesítő rendszerünkön vagy promóter hálózatunkon keresztül lettek vásárolva. Harmadik féltől vásárolt belépőért nem áll módunkban garanciát vállalni.

8. Amennyiben a rendezvény megtartásra kerül vagy rajtunk kívül eső okok miatt (vis maior helyzet) elmarad vagy csak részben valósítható meg a program, abban az esetben nem áll módunkban visszatéríteni a belépő árát.

9. A területre való belépéssel a Vendég elfogadja, hogy a rendezvényen készülhet róla hang- és/vagy képfelvétel, melyet később teljes jogkörrel felhasználhatunk, publikálhatunk. A vendég részére ezért semmilyen ellenszolgáltatást nem kell biztosítanunk, az anyag felhasználása nem engedélyköteles számunkra. Korlátlanul megjeleníthetjük és átruházhatjuk promóciók kapcsán. Amennyiben a vendég közszereplőnek minősül, abban az esetben is beleegyezése nélkül jeleníthetjük meg és használhatjuk fel a rendezvényen készült hang- és képanyagokat.

10. A belépő megvásárlásával a házirend automatikusan elfogadásra kerül.

 

Belépés és Biztonság:

 

• Belépés: A fesztiválra csak érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel lehet belépni. Minden látogatót biztonsági ellenőrzésnek vetünk alá.

• Korhatár: A fesztivál minden korosztálynak nyitva áll, de 16 év alattiak csak felnőtt kíséretében léphetnek be.

• Biztonság: Kövesd a biztonsági személyzet utasításait. Sürgősségi esetben fordulj a legközelebbi személyzeti taghoz vagy biztonsági pontba.

 

Fesztivál Területén:

 

• Kemping: Csak Teljes vagy VIP Bérlettel rendelkező vendégek számára engedélyezett. A kemping területén tiszteletben kell tartani a többi látogató nyugalmát.

• Alkohol és Kábítószer: Alkoholfogyasztás csak a 18 év feletti látogatóknak engedélyezett. Kábítószer birtoklása és fogyasztása tilos.

• Fegyverek és veszélyes eszközök: Tilos a fesztivál területére bármilyen fegyvert, lőfegyvert, tűzijátékot vagy egyéb veszélyes eszközt behozni.

• Tűzgyújtás: Nem engedélyezett.

 

Média és Felvételek:

 

• Fotózás és Videózás: Saját használatra fotózni és videózni szabad, de kereskedelmi célú felhasználáshoz előzetes engedély szükséges.

• Média az Eseményen: A rendezvényen készült felvételeket a szervezők promóciós célokra felhasználhatják. A belépéssel hozzájárulsz ezek elkészítéséhez és felhasználásához.

 

Egyéb Szabályok:

 

• Szabályzat Elfogadása: A belépőjegy megvásárlásával minden látogató automatikusan elfogadja az eseményszabályzatot.

• Felelősség: A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja.

• Értéktárgyak: A látogatók saját felelősségre hozhatnak be értékeket a fesztivál területére. A szervezők nem vállalnak felelősséget az elveszett vagy ellopott tárgyakért.

• Elsősegélynyújtás: A fesztivál területén szakképzett egészségügyi személyzet áll rendelkezésre.

• Környezetvédelem: Vigyázz a környezetre, ne hagyj szemetet, és használd a kihelyezett hulladékgyűjtőket.

 

Speciális Szabályok:

 

• Gépjárműhasználat: A fesztivál területén a gépjárművekkel történő közlekedésre és a gumifüstölésre (például driftelés) csak a megjelölt időszakokban és helyeken van lehetőség.

• Alkoholfogyasztás ellenőrzése: Az illuminált állapotban lévő látogatók gépjármű kulcsait letétbe helyezzük, melyeket a következő nap reggelén vehetnek vissza.

• Házirend megszegése: A szabályszegő személyeket a szervezők jogosultak a rendezvény területéről eltávolítani, szükség esetén a rendőrség beavatkozását kérni.

 

Köszönjük együttműködésedet és megértésedet. Ezek az irányelvek segítenek abban, hogy a Wheels & Beats Festival mindenki számára kellemes és felejthetetlen élmény legyen.

bottom of page